PIILOLINSSIT

Lähes kaikkien silmälasikäyttäjien näkö voidaan korjata piilolinsseillä.

Helpot kertalinssit

Kertalinssit ovat nimensä mukaan kertakäyttöisiä piilolinssejä, helppoja ja hygieenisiä. Ne sopivat materiaalinsa ja hapenläpäisynsä vuoksi hyvin myös herkkäsilmäisille. Käytön jälkeen heität piilolinssit vain pois, et tarvitse mitään hoitotuotteita linsseillesi. Kertalinssit sopivat hyvin otettavaksi vaikka matkalle mukaan.

Pidemmän vaihtovälin linssit

Suosimme kuukausilinsseissä uusimpia hengittäviä materiaaleja, koska ne mahdollistavat jopa nukkumisen piilolinssit päässä.

 

Kuukausipiilolinsseillä voidaan korjata hajataitteisuutta tai ikänäköisyyttä ja niitä löytyy myös värillisinä.

Sovitamme myös kovia happealäpäiseviä linssejä.

Ikänäköisyys ja piilolinssit

Tiesitkö, että ikänäköisyyden muutokset eivät ole este piilolinssien käytölle. Meiltä saat monitehopiilolinssejä sekä kerta- että kuukausilinssi vaihtoehtoina.

 

Huomioithan, että meiltä voit hankkia kertakäyttöisiä sekä kuukausipiilolinssejä heti myymälästämme mukaan. 

Piilolinssisovitukset

Harkitsetko piilolinssien hankintaa? Vai tuntuuko, ettet näe entisillä linsseilläsi enää?

Silmät ovat yksilöllisiä, ja siksi piilolinssien sopivuus on varmistettava aina optikon tekemässä piilolinssitarkastuksessa. Kokeneet piilolinssioptikkomme tarkastavat näkösi, tutkivat silmäsi mikroskoopilla sekä valitsevat sinun silmiisi sopivat linssit. Jos olet hankkimassa piilolinssejä ensimmäistä kertaa optikkomme opettavat linssien käsittelyn ja tarvittavan jatkohoidon perusteellisessa piilolinssien käyttöönopetuksessa.