Näöntarkastukset

Meillä on aina aikaa silmillesi. Näkö on hyvä tarkistuttaa ainakin kahden vuoden välein.

Näöntarkastukset

Keskusoptiikka Hyvinkään näöntutkimukset ovat luotettavia. Optikkomme ovat kokeneita näönhuollon asiantuntijoita, joiden tutkimukseen ja arvioon näkökyvystäsi voit aina luottaa. Teemme kaikki silmälasinmääritykseen tarvittavat testit ja varaamme asiakkaalle aina riittävästi tutkimusaikaa.

Näöntutkimukseemme kuuluu aina paineenmittaus sekä karsastuksen tutkiminen ja mahdollisten prismakorjausten määrittäminen. Tarvittaessa teemme lisätutkimuksia kuten väri- ja stereonäkötutkimukset sekä kontrastiherkkyyden mittaukset. Lisätutkimuksiimme kuuluvat myös silmänpohjankuvaukset, joita teemme lääkärin lähetteellä.

Tarkka ja miellyttävä näkö kaikissa tilanteissa on tavoitteemme. Erityistyönäköoptikkomme määrittävät työpisteen ja ammatillisiin näkötarpeisiin sopivimman näönkorjauksen.

Kysy rohkeasti myös erilaisiin harrastuksiin liittyvistä näöntarkkuusvaatimuksista tai näönkorjauksista, meillä on laaja kokemus asiakkaidemme moninaisista harrastelaseista.

Näkö on hyvä tarkistuttaa ainakin kahden vuoden välein. Tällöin varmistat, ettei silmäsi muutokset ole liian suuria tottuaksesi uusiin laseihin.

Piilolinssikäyttäjille suosittelemme tarkastusta vuosittain. Silmiesi terveys on meille tärkeää, siksi tarkastamme silmäsi vuosittaisissa kontrolleissa. Tällöin voimme varmistaa, että linssisi ovat silmillesi turvalliset sekä mukavat käyttää. Ja ennen kaikkea, että näet niillä hyvin!